Laietà 25 febrero, 2020
El servei d’encordatge del CE Laietà ha llançat dues promocions que no podràs deixar escapar!

Tant si ets soci/a jugador/a de tennis, com si pertanys a l’escola de competició o com si vas a l’escola social de tennis, ara no tens excusa per no portar la teva raqueta a fer-li un cordatge nou que de ben segur que t’ajudarà a ser més eficient en el cop de pilota i millorarà el teu rendiment dintre de la pista.

Si ets jugador/a social o bé tens un nivell mig de tennis, llavors el teu cordatge és el Cordatge Performance. Si en canvi ets un/a jugador/a d’un cert nivell que colpeges fort a la pilota o que busques donar-li efecte, t’aconsellem el Cordatge Premium.

Els dos cordatges estan composats de monofilament de polièster d’última generació, per donar major confortabilitat i evitar lesions de colze, tenen molt bona durabilitat i van bé per liftar i donar efectes a la pilota.

El Cordatge Performance té un cost de 12€ i inclou:

  • Cordatge de monofilament de polièster d’última generació
  • Overgrip
  • Antivibrador

El Cordatge Premium té un cost de 15€ i inclou:

  • Cordatge de monofilament de polièster d’última generació
  • Overgrip

 

No t’ho pensis dues vegades, posa’t en contacte amb el nostre encordador oficial, Paco Balagué a la cabina d’encordar (al capdamunt del vestidor masculí, entre la pista social i les pistes 1 i 5 de tennis) o bé truca’l al telèfon 630 522 328.

Els horaris de servei d’encordatge són de dilluns a divendres d’ 11:00 a 19:30h i dissabtes d’ 11:00 a 16:00h. Fora d’aquest horari es poden deixar les raquetes per encordar a recepció, degudament identificades.

I no t’oblidis de consultar les raquetes en promoció de la marca HEAD, el Paco t’aconsellarà perfectament de quina és la que més s’adapta al teu joc!

Deja un comentario.

Tu dirección de correo electrónico no será visible. Los campos obligatorios están marcados con *