Laietà 4 junio, 2019

Nit de divendres 31 a dissabte 1 : després de preparar taules i bancs del menjador pels jugadors/es anem cap al pavelló. Netejar la pista, preparar obsequis, muntar les pistes, pancartes, etc. No ens donem compte però ja es dissabte i en poques hores hem de tornar a ser aquí.

8.00h Enllestim els darrers preparatius, comença a sonar la música i arriben els primers jugadors i pares a la pista.

 

9.00h Comença el primer partit, el pre-mini juga contra el C.B. Sant Just, dona gust veure aquests nens i nenes, com corren i es defensen, són el futur.

 

10.00h Entrega d’obsequis als participants: medalla, “xuxes”, crispetes i gelat tot un botí després de l’esforç.

 

10.15h Comença un doble partit: a la Pista 1 el mini “B” amb la participació d’alguns jugadors de l’Escola vinculada del Pau Romeva, s’enfronta al Liceu Francès.

 

 

 

 

 

A la pista 2, un combinat de l’Escola de Bàsquet del Laietà i l’Escola del Pau Romeva s’enfronten a l’Escola de Bàsquet del Virolai, els més petits de la casa demostren tot el que han après.

 

 

 

11.15h Finalitzen els partits i és l’hora de recollir la desitjada recompensa, medalla al coll, mans plenes i un somriure a la cara. Després un merescut banyet a la piscina on hi cauen els primers entrenadors/es.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11.30h Dos partits més estan a punt per començar, l’Infantil “B” contra el JAC Sants “B” a la pista 1, i a la pista 2 el Pre-infantil contra els Maristes de Sants-Les Corts. Darrers moments d’una temporada on han crescut com a jugadors.

 

 

 

 

12.45h Els jugadors reben de mans de Joan Carles Cases, vocal de la junta directiva, les medalles guanyades a pols, juntament amb els altres obsequis. I a sumergir-se a la piscina una bona estona.

 

 

 

13h Comença el darrer partit del V Memorial Arense-Jurado, l’Infantil “A” es despedeix de la temporada amb un partit contra el C.B. Sant Joan Despí. Punt i final a un cicle de 2 anys amb una trajectòria ascendent.

 

 

 

14h Al finalitzar el partit, recollida de medalles i obsequis, fotos per la memòria i preparar tot per l’entrega dels premis de la Temporada 2018-2019.

14.15h Després de les presentacions a càrrec del Jaume Ferrer i l’Òscar Sambola (no sense els clàssics i no solucionats problemes amb la megafonia), es va procedir a l’entrega de premis dels jugadors amb més progressió de la Secció fins a Cadet “C”, al millor entrenador de la temporada, a les entrenadores revelacions i a la familia més compromesa amb la Secció de Bàsquet. Després també es va procedir al sorteig de les ulleres de sol donades pel nostre patrocinador, l’Óptica Arense-Jurado.

14.45h Mentre els darrers participants gaudien de la seva merescuda remullada a la piscina, la resta de jugadors/es es dirigien cap el menjador per reposar forces.

15h Dinar dels jugadors/es amb els entrenadors/es i coordinadors.

16.30h Tornem al pavelló per l’organització dels equips del 3c3. Els 8 equips queden enquadrats en 2 grups, on després d’una lligueta, es determinen les posicions. Enfrontaments pel 7è i 8è lloc, pel 5è i 6è lloc, i semifinals i finals.

19h Final del 3c3 entre els “13” I els “Raptors”, on va resultar guanyador l’equip dels “13”. Medalles i “xuxes” pels participants, a més del darrer bany a la piscina.

 

 

Després només quedava recollir-ho tot, cansats per l’esforç, però alhora contents d’haver pogut organitzar una altra Diada sense entrebancs i satisfets per les cares de felicitat dels nens i nenes participants. Després sentats al despatx, també era el moment de prendre nota de les coses que es poden millorar en l’organització i deixar-ne constància per les properes edicions.

20.30h Tanquem amb clau la porta del despatx i anem cap a casa a descansar després d’un dia intens, ple d’emocions i amb el convenciment de que tot l’esforç ha valgut la pena.

GRÀCIES a tots i a totes: jugadors i jugadores perquè sense vosaltres res d’això té sentit, pares i mares que amb el vostre sacrifici pels vostres fills feu que això sigui possible, entrenadors/es per la vostra il.lusió i dedicació que va més enllà dels diners, als coordinadors Josep, Joan i sobretot al Lluís per ser el puntal, la cara visible i la invisible, sense la teva constancia això no tiraría endavant, als responsables del club, i a totes les persones que d’alguna manera heu col.laborat, col.laboreu i voleu seguir col.laborant per fer de la nostra Secció de Bàsquet UNA GRAN FAMÍLIA !!!

 

 

Deja un comentario.

Tu dirección de correo electrónico no será visible. Los campos obligatorios están marcados con *